fbpx
60 19 01 92
info@toughtrails.dk

Elite

Kampen om Sværdet

Har du et ønske om at konkurrere i ”Kampen om sværdet”, så er det Elite du skal vælge.

For Elite gælder det om at gribe sværdet ved målstregen først, med armbåndet intakt. Vi kører med originale regler, og derfor kun 1 armbånd, men uendelige forsøg. Er du ikke i mål inden timecap, bliver deit armbånd også klippet.

Der vil stå to sværd klar;
Ét til bedste mand og ét til bedste kvinde.

Reach for the Sword

ELITE pro
Dette heat er helt sikkert ikke for dig. Det er for de færreste. Kun de bedste atleter stiller op her. Du bør kun vælge dette heat, hvis du mener, at du har en reel chance for at komme først. Der er kun plads til 20 mænd og 15 kvinder. Derudover gives der op til 5 wildcards. Hvis der er flere der ønsker at starte her, udtager Tough Trails de 20/15 bedste.  Vinderen er den mand og kvinde, som når sværdet først. 2. og 3. pladsen findes ud fra chip tiden blandt ELITE pro og ELITE udfordrerne. 
ELITE pro udfordrerne 
Vil du udfordre de professionelle? Eller skal du bare prøve elitefeltet af for første gang? Så er dette heatet for dig. Du konkurrerer på lige fod med ELITE pro, med samme dommere og forhindringer. 

ELITE master +40 
Som noget helt nyt , får du denne gang mulighed for at konkurrere i denne kategori. Her konkurrerer du blandt atleter, som er 40 år eller derover. Vilkårerne er de samme som ELITE pro. Dog er du ikke i konkurrence med dem. Derfor får denne kategori sit eget podie ved præmiesermonien.. 

ELITE Junior
Her konkurrerer du blandt atleter, som er 14-17 år. Vilkårerne er de samme som ELITE pro. Dog er du ikke i konkurrence med dem.  Der vil være en præmie til hurtigeste pige/dreng, som vil overrækkes ved præmiecermonien. 

Præmier

Der vil være podie-plads og præmie(r) til de tre hurtigste mænd og tre hurtigste kvinder for Elite: Kampen om Sværdet.

Se mere på præmiesiden.

Wall of Fame

Vinderne af Elite og Firmaturnering bliver portrætteret på vores Tough Trails´ Wall of Fame.