fbpx
60 19 01 92
info@toughtrails.dk

Katja: Refleksion over sæson 2017

Jeg har virkelig reflekteret meget over denne sæson. Nu vil jeg prøve at dele mine tanker med jer. Hold nu op hvor er der sket meget denne sæson, og hvor kunne jeg skrive meget, men vil prøve at gøre det kort.

2017 har været et helt fantastisk år for mig. Året startede ud med at jeg ENDELIG var blevet fri for alle mine skader. Det betød at min løbeform endelig kunne blive forbedret.

Alligevel startede det ikke ret godt ud, da jeg ved årets første store løb – Nordic Race Strandparken måtte udgå efter bare 1,5 km.

Måneden før det havde jeg fået en 7. plads i Polar Evolution Race, hvilket jeg heller ikke var tilfreds med.

Det startede altså ikke for godt ud, og jeg var overbevidst om at jeg nu ingen chance havde mere for at ligge godt i Nordic Race Ligaen, og da slet ikke at vinde den, hvilket på daværende tidspunkt var en drøm ude i fremtiden.

Mit store mål for 2017 var blot at komme tilbage på podiet igen. På trods af de to første løb ikke var gået særlig godt, slog det mig ikke ud. I stedet brugte jeg det konstruktivt og arbejdede videre med de ting, der skulle arbejdes på.

Endelig gav det pote!! – eller podie…

Efter årets første podieplads tog det fart. Alle de efterfølgende løb endte med en podieplads.

Målet var nået. En helt fantastisk følelse, når det hårde arbejde betaler sig.

Lige pludselig var jeg kravlet op at listen i Nordic Race ligaen og havde nu mulighed for at vinde hele ligaen. 2 tredjepladser og 2 førstepladser gav mig de point der skulle til, for at vinde hele ligaen – det havde jeg virkelig ikke turde håbe på.

Er ovenud lykkelig for dette!

EM og VM gik også fantastisk godt. Jamen jeg kan slet ikke få smilet fra læberne væk, når jeg tænker på det. Jeg er så fucking glad og mega stolt – det må man gerne være ik?

At vinde min aldersgruppe til VM har været en kæmpe drøm siden 2015, hvor jeg deltog første gang.

Lige nu ser jeg frem mod 2018 med kæmpe store forventninger og en kæmpe gejst. Dog vil jeg lige nu bare nyde, at 2017 var et helt fantastisk år for min sportskarriere.

Oversigt over de største sejre i 2017

Verdensmesterskabet

Short course (AG 20-29) – GULD

Standard course (AG 20-29) – SØLV

Europamesterskabet

Short course (AG 20-25) – GULD

Standard course (Professionel) – 4. plads

Nordic Race Ligaen – Guld
DM ligaen Elite – Sølv

Tags: , , , , , , ,